TV

IVAN JE KRIMI-DŽIMI TIP! Rijaliti takmičarka šokirala pričom o učesniku Bara - "Možda je varao i sa karticama"

Autor Dragana Tomašević

Numerološko čitanje učesnika rijalitija

Izvor: KurirTV/Printscreen

Bivša rijaliti zvezda, sada astrološkinja i numerološkinja Vesna Rivas, otkrila je zanimljivosti o takmičarima rijalitija Bar kojima je radila profile.

"Jedan se posebno izdvojio", rekla je Vesna i šokirala:

"U pitanju je Ivan Nešković, on je četvorka. Od malena je išao protiv svega, kontra celog društva, jednom nogom je bio u kriminalu, sad potpuno", rekla je Vesna i objasnila:

"Ne onom uličnom kriminalu, tabanje i to, nego on je krimi-džimi priča, možda je u pitanju elektronski kriminal, možda je tu bilo i prevara sa elektronskim karticama. On ne voli da radi, radi mozgom, a maloi priča o sebi, krije elementarne stvari da se ne bi pričalo o krupnim".

Dođite i vi u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi