40 DANA OD SMRTI

ANA BEKUTA NEUTEŠNA NAD MRKINIM GROBOM, SVE VREME PLAKALA: Održan pomen Milutinu Mrkonjiću, pogledajte ko je sve došao

Autor Branka Bajić

Na Novom groblju obeleženo je 40 dana od smrti Milutina Mrkonjića Mrke.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Danas je u prepodnevnim časovima na Novom groblju u Beogradu održan četrdesetodnevni pomen Milutinu Mrkonjiću Mrki, koji je preminuo 27. novembra.

Ana Bekuta bila je neutešna nad grobom dugogodišnjeg emotivnog partnera, a pomeu su prisustvovale ćerke pokojne Merime Njegomir, Hani Mitrović, Gordana Šaulić, gumica Lidija Vukićević, kao i mnogi drugi.

Ana je na Novo groblje stigla potpuno slomljena u crnoj bundi i sa šubarom na glavi, i sve vreme je jecala, a lice joj je bilo prekriveno maskom. 

Na groblje je došla pre svih, nadvila se nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su pristizali.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju 2. decembra prošle godine, uz zvuke harmonike i pesmu "Čubura" koju je otpevao Beki Bekić, a uz koju je on često zaplakao, jer ga je podsećala na detinjstvo na Čuburi.

Pogledajte ko je sve došao na pomen:

Milutin Mrkonjić, narodni poslanik i počasni član SPS-a izgubio je 27. novembra u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih problema.

Fotografije sa sahrane:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!