TV

NE MOŽEŠ DA IZNESEŠ TAKVU ŽENU NA LEĐIMA! Jeremićka ZAPENILA u Jutarnjem zbog Karleuše - "Ona uvek najgora, ma BEŽI BRE"

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala navode da je Duško Tošić napao Jelenu Karleušu u porodičnom domu na Dedinju

Izvor: Pink screenshot

Srpsku javnost na Božić je potresla vest da je fudbaler Duško Tošić napao suprugu Jelenu Karleušu u porodičnom domu na Dedinju tokom proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Fudbaler je navodno pljunuo, pa udario pevačicu, nakon čega ga je ona prijavila policiji. U Jutarnjem programu, tokom pregleda štampe, ove teme se dotakla voditeljka Jovana Jeremić i stala na stranu pevačice i oštro naglasila "stop nasilju nad ženama".

"Ako ne možeš da izneseš takvu ženu na leđima, postoji civilizovan način za to!. Jelenu svi napadaju celi život. Sve su svetice, samo je ona najgora, dosta bre!", povikala je Jovana i nastavila:

"Beži, bre, bolje da ne pričam. Rekao je 'nisam je udario, jedina istina je da smo se posvađali", pročitala je voditeljka, potom dodala: "O njoj pričaju sve najgore one koje ne bi trebalo ni usta da otvore".

Ovako je juče bilo ispred vile Jelene Karleuše i Duška Tošića:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!