"PRETERAO SAM"

SANJA U SUZAMA POSLE MENADŽEROVIH REČI! Otkriveno šta se zapravo desilo - palo izvinjenje, a na kraju i ZAGRLJAJ!

Došlo je do nesporazuma, koji je na kraju uspešno rešen.

Izvor: Kurir

Sanja Jakšić i menadžer Bara Nenad Mirković obavili su razgvor nakon što je došlo do svađe u kafiću, kada je ispalo da Sanja ne poštuje ostale takmičare ni menadžerovu reč. 

Međutim, Nenad joj je nakon incidenta prišao i izvinio joj se, a Sanja je otkrila o čemu se zapravo radilo i šta ju je najviše povredilo. 

"Ne mislim da je Sanja loša osoba, možda sam preterao sinoć, ali generalno mislim da ima problem s pićem i lino mi smeta kada neko ne može da iskontroliše taj nagon", rekao je menadžer Nenad i izvinio se Sanji nasamo.

"Bila sam u toaletu, nisam bila tu kada si rekao to. Ja nisam čula da si ti rekao da sačekamo, prišla sam, popila piće i očekivala od svih ostalih da će uzeti", rekla mu je Sanja.

"Mene je povredilo to što si rekao, jer znam da to ne misliš i znam da nisi takav lik. Ja nikad ništa loše nisam rekla za tebe. Ti meni pominješ moje roditelje, da treba da se stide mene...", plakala je Sanja, a Nenad joj je priznao da je pogrešio.

"Od prvog dana sam bila sama, tako ću i dalje sama, i sigurno ću ići do kraja - sama", poručila je posle razgovora. 

Nesporazum su na kraju izgladili, pao je i prijateljski zagrljaj, a kako je izgledao ovaj momenat pogledajte na fotografijama:

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Mondo)

Tagovi