TV

UŽIVO UKLJUČENJE U BAR! Evo šta trenutno rade rijaliti učesnici posle suza, svađa i upoznavanja novih takmičara!

Autor Branka Bajić

Još jedno uzbudljivo veče pratite na Kurir televiziji.

Izvor: Kurir

Nakon još jednog uzbudljivog pregleda dana, sledi uključenje uživo u Bar! 

Šta trenutno rade takmičari, kako se slažu s novim učesnicima, o čemu pričaju i kako se relaksiraju, saznaćete ukoliko se odmah priključite Kurir televiziji.

Podsetimo, u toku je i novi, možda i najteži izazov do sada, i glasanje kojim isključivo vi odlučujete ko će se naći u novom zadatku. 

Kao i svake nedelje, na vama je da izaberete koje takmičare želite da vidite u zamenjenim ulogama. Tačnije, biramo jednog muškarca koji će postati žena, ali i jednu ženu koja će postati muškarac na čitavih 24 sata.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Mondo)

Tagovi