TV

KAD JE LUPIO ŠAKOM O STO, SVI SU SKOČILI: Darko kontroliše Svenov svaki korak! Urlao i besneo pred svima, on ni da pisne

Autor Radmila Ilić

Darko je pred svima pokazao koliko je strog, Sven ne sme da pisne!

Izvor: Printskrin, Kurir TV

Sven Vadlja ušao je u rijaliti "Bar" od samog početka, ali kako nije mogao da se nosi sa tim odlučio je da izađe. Međutim, vrlo brzo se vratio, i to ne sam već u društvu svog oca Darka.

Oni su ušli kao jedan takmičar, a Darko je poželeo da konstantno kontroliše sina i usmeri ga kako on misli da treba, ali i da ga spase. Bili su jedno sve do sinoć kada je produkcija odlučila da ih razdvoji i da se od sada bori svako za sebe.

Darko je u startu privukao veliku pažnju učesnika, gledalaca ali i gostiju Bara, te je dobio nadimak "seksi tata". Međutim, pokazao je i koliko je strog prema sinu pa je tako nastao haos između njih dvojice nakon Svenove tuče sa Davodorom.

Sven je u stan došao sa povređenim nosom, zbog čega je Darko pobesneo i počeo da urla na sina, a u naletu besa, udara i šakom o sto.

"Idi u krevet. Ja ću da te izbacim iz Bara", vikao je Darko na Svena, dok je on samo spustio glavu i poslušao naredbu.

Inače, Svem otako je ponovo ušao u Bar potpuno je promenio ponašenje. Od mirnog i smernog tinejdžera postao je galamdžija, pa je tako u više navratao napadao cimere i vređao ih je.

Koliko je Darkovo vaspitanje ispravno, i da li mislite da je previše strog?

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8! Prethodni vikend organizovane su dve lude žurke pod maskama, a bar je bio krcat. Pogledajte atmosferu ludog provoda:

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama InstagramFacebook i YouTube. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Mondo)

Tagovi