TV

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SLOMLJENA ZBOG NJENE SMRTI: Dugo si pokazivala ko je šef, superheroji ne umiru! Čuvaj se tamo gore

Autor Radmila Ilić

Voditeljka se na društvenim mrežama oprostila od bliske prijateljice.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Voditeljka Dušica Jakovljević juče je izgubila prijateljicu, a sa njenom smrću ne može da se pomiri, te se oprostila i na društvenim mrežama.

Dušicu je potresla smrt Snežane Pantić, naše karatiskinje i supruge bivšeg golmana Patizana Đorđa Pantića, koja je preminula u 44. godini. Ova vest pogodila je čitavu javnost, a Dušica je na društvenim mrežama objavila poslednji pozdrav, i tom prilikom otkrila detalje njihovog druženja.

"Živote najlepši... Predobri... Bila si najveći borac kojeg sam ikada upoznala... I kuckale smo proteklih godina o tome kako će morati da pobegne od tebe ta grozna bolest, jer ti imaš svu snagu i optimizam protiv kojeg neće moći! Dugo si mu pokazivala ko je šef! Čak i kada ti je bilo najteže! Čuvaj se tamo gore... Nebo je bogatije za još jednog anđela", napisala je Dušica, a onda dodala:

"Superheroji ne umiru."

Podsetimo, Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine i sportom je počela da se bavi sa svega 11 godina. Počela je sa atletikom i gimnastikom, dok je mlađi brat Zoran nije odveo na karate trening. On je odustao posle nekoliko meseci, a Snežana je nastavila i dogurala je do samog vrha u svom sportu.

Borila se sa rakom dojke poslednjih 6 godina, pre nekoliko dana primljena je u bolnicu gde je juče nažalost preminula.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)

Tagovi