BRANIO KARLEUŠU, PROZIVAO MARIJU KARAN, A SAD JE NA RED DOŠLA SRPSKA STARLETA: Slavimo tamo gde je NAJSKUPLJE!

Glumac i voditelj Zadruge Dragan Marinković Maca, govorio o kučetu kada se dotakao Ane Korać

Instagram/anakorac

Dragan Marinković Maca, glumac i voditelj rijaliti programa Zadruga, neretko izazove veliku pažnju javnosti svojim izjavama.

Prvi put je to učinio kada je stao u odbranu Jelene Karleuše zbog prozivki u emisiji Ivana Ivanovića, a nedavno je zapalio javnost izjavom povodom incidenta koji je navodno napravila glumica Marija Karan kada je svom dečku polupala kola.

Sada se potkačio i srpsku starletu Anu Korać, koja je prošle godine u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu slavila rođendan svom ljubimcu.

Maca je, govoreći u jednoj emisiji o nastavku predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život", spomenuo da je njegovom ljubimcu rođendan, i da će ga proslaviti kako dolikuje.

TV Pink / screenshot 

"Naravno u Franšu ili u Maderi, gde bude skuplje videćemo, možda na ibarskoj magistrali, moj cuko voli pivu", našalio se Dragan.

Ovako izgleda Anin ljubimac:

 A, ovo su njegova kolica:

Maca je nedavno zapalio javnost izjavom da je Marija Karan "mafijala":

"Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto... Pametna žena... Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima!", rekao je Maca u emsiji, ali se nije na tome zaustavio, već je nastavio sa uvredama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Premijera)