TV

POKAJAO SE ZBOG SEKSA SA MAJOM, PA NASTAVIO DOPISIVANJE: Rijaliti učesnica saznala za poruke - PROSLEDILA IH DEVOJCI!

Autor Dragana Tomašević

Skandal u rijalitiju Bar!

Izvor: Kurir televezija / printscreen

Pre nekoliko dana u rijaliti Bar se vratila Splićanka Maja, koja je tokom učešća imala seks sa Lukom, koji je u tom trenutku bio zauzet.

Luka se pokajao zbog seksa, pa je sve priznao devojci, koja ga je razumela, oprostila mu, a onda i sama imala seks sa njim u kupatilu Bara.

Nedugo nakon što je Luka izbačen iz rijaltija, izbačena je i Maja, koja je otkrila da se dopisivala s njim, a sve poruke pokazala devojci s kojom se druži i van Bara - Sofiji Uni.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Ono što nije znala je da je Sofija nakon ovog otkrića kontaktirala Lukinu devojku koja ga je ubrzo ostavila!

 Luka je ranije priznao da se seks između njega i Maje dogodio kada su otišli u spa.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi