TV

BLIŽI SE FINALE RIJALITIJA, SAČUVAJTE SVOG FAVORITA OD IZBACIVANJA! U trci za vrednu nagradu ostalo šestoro  - GLASAJTE!

Autor Dragana Tomašević

Takmičar koji bude imao najviše glasova od strane naših čitalaca će biti pošteđen ovonedeljenih nominacija.

Izvor: Kurir

Veliko finale rijalitija Bar sve je bliže!

Nakon dve diskvalifikacije i izbacivanja Ivana Neškovića iz Bara, u trci za glavnu nagradu nalazi se samo šest takmičara!

U trku za pobedu u Baru i veliku nagradu od 28.000 evra ušli su: Sanja, Davor, Kristina, Darko, Aleksa i Dejana.

Svako od njih ostavio je svoj pečat u Baru, nekoga su pratili skandali, nekoga pijanstva, emocije, svađe, a svi oni pokazaliu svoje pravo lice.

Vi imate šansu da nekog od njih spasite ovonedeljnih nominacija!

Kažite nam - kome dajete svoj glas?

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi