SLOBODNA

JOVANA JEREMIĆ SE ZVANIČNO RAZVELA - ZA 2 MINUTA! Otkrila kome je pripalo starateljstvo i ISTINU o odnosu s bivšim mužem

Autor Branka Bajić

Za voditeljku je 7. mart poseban datum.

Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić i njen sada već bivši suprug Vojislav Milošević, koji su u braku dobili ćerku Leu, danas su se i zvanično razveli. 

Nakon što su izašli iz suda, Jovana je kratko prokomentarisala razvod i otkrila u kakvim je odnosima ostala sa bivšim suprugom, a pre toga se oglasila i na Instagramu, gde redovno objavljuje šta joj se dešava u privatnom životu.

"Srećno sam razvedena, sve je završeno za dva minuta. Sudija je rekao da bi voleo da stalno ima tako jednostavne slučajeve, kada se ljudi sve dogovore. Voja i ja smo veliki prijatelji ostali. Sve smo se dogovorili , starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam želela da ga maltretiram", ispričala je voditeljka i dodala da je njen bivši suprug uvek tu da pričuva njihovu ćerku.

"Neki datumi ti promene život i udahnu novu energiju. Energiju života, ljubavi i pobede. Hvala ti, Bože, na svim darovima. Samo hrabro dalje, predaja nije opcija. Idemo da završimo to i da počnemo. Jer svaki kraj je novi početak", poručila je Jovana na Instagramu pre razvoda.

Navela je da joj je baš ovaj 7. mart poseban datum, a obratila se i "hejterima". 

Pogledajte jednu od Jovaninih objava:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi