TV

NAJLUĐI IZAZOV PRED VELIKO FINALE BARA! Ko će u POSEBNOJ UNIFORMI posluživati goste - VI ODLUČUJETE! (ANKETA)

Autor Katarina Bojović

Novi izazov pred učesnicima Bara.

Izvor: Kurir TV /RTS/printscreen

Veliko finale rijalitija Bar održaće se u nedelju 13. marta, a učesnici nestrpljivo čekaju da saznaju koga će publika izglasati kao pobednika, ali i ko će postati bogatiji za 30.000 evra.

Poslednji u igri su ostali Davor, Kristina, Dejana, Sanja i Darko, a pred njima je sada novi izazov u kojem ćete im pomoći baš vi.

Neko od učesnika moraće da deo smene goste poslužuje u bademantilu i na rolerima, a u anketi glasajte za onog koga biste voleli da vidite u ovom zadatku!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i Youtube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi