NE IDEM KUĆI I BIĆE ZAUVEK ZBOGOM! Dejan šokirao priznanjem, opet se ODRIČE porodice - zbog Aleks spreman na sve!

Dejan Dragojević bi se zbog nove ljubavi od mesec dana i drugi put odrekao majke i brata.

YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević šokirao je u Zadruzi i učesnike i gledaoce kada je izjavio da da je spreman da se ponovo odrekne majke Biljane i brata Davida ukoliko ne žele da prihvate njegovu devojku Aleksandru Nikolić zbog njene burne pršlosti.

Poznato je da s porodicom već nije pričao pet godina, koliko je bio u braku s Dalilom Mujić, te da su nedavno zakopali ratne sekire i počeli ispočetka, a on je u više navrata isticao da se kaje što se ranije nije pomirio s njima. 

"Jako zanimljiva situacija. Porodica se nije složila s Dalilom i ti si ih napustio na pet godina. Mene zanima šta će biti ako se oni ne slažu s Aleks?", pitao ga je Mensur. 

"Ja znam da se oni slažu. Ako se ne slažu, složiće se, ako ne, onda zbogom", jasno je rekao Dejan.

"Ja sam rekao, ako bih čuo da se njena majka ne slaže s nama, iste sekunde bih je ostavio. Što se tiče toga da li će je moji prihvatiti, ja bih nju uzeo za ruku i odveo je tamo. E sad, ako je ne bi prihvatili, završio bih odmah s njima. Rekao bih: 'Kako ovakvu devojku ne možete da prihvatite?'. Ako se ne slože, ja idem s njom i ne interesuju me više. Ako me vole, onda treba da budu uz mene. Već sam bio bez njih, tako da, ako hoće opet da me izgube, samo izvol'te", šokirao je Dragojević.

"Kakva god da sam ja, njemu ništa loše nisam uradila. Njemu je bolje kada je sa mnom, što me njegovi ne bi prihvatili? Sigurna sam da ćemo se lepo slagati", prokomentarisala je i Aleksandra. 

"Da li ću ja pokušati da rešim naš odnos, da. Ja ne mogu ovde. Ono što me čini srećnim je Aleksandra. Mene ne interesuje ništa. Samo da mi moji kući otvore vrata! Da kažem: 'Dobar dan, izvinite za sve!'.Ako to ne urade, neću ni ići kući i ovaj put će biti zauvek zbogom!", odbrusio je Dejan. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!