TV

PIŠKILA U TEGLU, PA RADILA TEST NA TRUDNOĆU! Maja napravila šou u Baru - sopštila rezultate pred FINALE!

Autor Anja Konstantinović

U poslednjoj epizodi Bara, Maja Kovačević napravila je šou pred veliko finale.

Izvor: Kurir TV printscreen

Maja je cimerima saopštila da se oseća čudno, te da će da uradi test na trudnoću kako bi bila sigurna da li je ili ne u drugom stanju.

"Da vidimo hoće li neko iz vanjskog sveta postati tata. Bio pozitivan ili negativan test slavimo", rekla je Kristini koja joj je sve vreme pomagala.

Maja je odlučila da piški u teglu, a to je objasnila rečima: "Ne znam da li imam 15 sekundi mlaza".

Ona i Kristina su otišle u kupatilo, Maja je uradila test, te saopštila da ipak nije u drugom stanju.

"Nisam trudna, mogu da pijem", rekla je Maja, koja je tokom žurke sve raspametila vrućim kadrovima s jednom gošćom, a pali su i sočni poljupci!

Izvor: Kurir TV printscreen

Ne zaboravite da je večeras od 22:15 veliko FINALE Bara na Kurir televiziji i da vi odlučujete SMS glasovima ko će iz rijalitija izaći bogatiji za 30.000 evra! Glasajte za svog favorita i pratite finale!

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi