TV

"DOĐI SLABIĆU, ČEKAM TE"! MMA borac rekao da bi IZNABADAO Jovanu Jeremić, ona poručila - Nokautiraću te za 3 sekunde!

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka objavila sliku borca na svom Instagram storiju

Izvor: Pink screenshot

Crnogorac Vaso Bakočević, MMA borac, u jednoj emisiji je rekao da je voditeljka Jovana Jeremić jedna od javnih ličnosti koju bi udario.

Bakočević je u podkastu "Inkubator" dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji "najradije iznabadao", na šta je on odgovorio:

"Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna", rekao je on, a Jovana mu je odmah odgovorila putem svog Instagram storija:

"Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg. srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!", napisala je Jovana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi