GOTOVO

RASKINULI ELENA KITIĆ I FRAN PUJAS! Čekala ga dok je bio u Zadruzi, pa pukla tikva - evo šta je rekao o folkerovoj ćerki

Autor Branka Bajić

Fran Pujas je po izlasku iz Zadruge otkrio da više nije u vezi sa ćerkom Mileta Kitića.

Izvor: Pink tv /printscreen/Instagram/elenakitic

Fran Pujas nedavno je ispao iz Zdruge 5, nakon čega je otkrio da se još oporavlja i privikava na stvarnost, ali i da je šokiran skandaloznim dešavanjima u rijalitiju

"Iskreno, još se oporavljam, katastrofalne su scene u kući. Treba sve to doživeti i preživeti. Još se nisam skroz oporavio, sumnjam da ću se brzo oporaviti", priznao je Fran, koji je učestvovao i u prošloj sezoni Zadruge. 

Fran je izjavio da su ga šokirali Dalila i Car, zatim Mima i Gruja i naveo da su mu to najkatastrofalnije teme i da ne želi na njih da gubi vreme.

"Ukratko, nisu normalni!", poručio je.

Dodao je da smatra da će Car završiti sa Dalilom čim izađu iz Zadruge, a potom iznenadio sve priznanjem da je raskinuo s Elenom Kitić, s kojom je bio u vezi kada je ušao u rijaliti.

"Ne viđam se više sa Elenom, nismo zajedno i to je sve što mogu da kažem", izjavio je kratko na tu temu.

(MONDO/Pink.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!