TV

UŠAO NA DRUGI ULAZ I OKITIO STARLETU S 20.000 EVRA! Ana kipela iz haljine, biznismen je debelo častio - Ona voli uspešne

Autor Dragana Tomašević

Starleta Ana Korać proslavila je 28. rođendan u društvu velikog broja javnih ličnosti, a među se našao i misteriozni muškarac s kojim je u vezi

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Starleta Ana Korać proslavila je rođendan u jednom elitnom hotelu u Beogradu, uz mnoštvo javnih ličnosti i skupocenih poklona.

Zabavi na kojoj je sve bilo luksuzno, od dekoracije, preko crvenog tepiha i sale prepune cveća, prisustvovao je i dečko Ane Korać, kojeg već neko vreme krije od javnosti.

On je navodno ušao na drugi ulaz kako ga fotografi ne bi snimili, a neimenovani izvor otkriva da je Ani za rođendan poklonio sat od 20.000 evra.

"Ana voli uspešne muškarce i to nikada nije krila. Sada je pronašla upravo onog koji je po njenoj meri. U pitanju je biznismen koji ne želi javno da se eksponira, a koji je odlepio za njom. Za rođendan ju je obradovao satom koji je ona dugo želela, a u pitanju je roleks vrednosti 20.000 evra".

Pogledajte kako je Ana izgledala na zabavi:

 I ko je sve došao:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Alo)

Tagovi