ŠERIF KONJEVIĆ OTKRIO KAKO GA JE DŽINOVIĆ UVREDIO - "Imam i snimak! Možda ne zna šta je rekao, ali zateže" (VIDEO)

Šerif Konjević godinama važi za jednog od najtraženijih domaćih pevača, a sada je gostujući u "Sceniranju" na Kurir televiziji otkrio zašto ne razgovara s kolegom Harisom Džinovićem.

Kurir TV/ TV Pink / screenshot

Dugo se pisalo da je Šerif Konjević u svađi sa Harisom Džinovićem, a on je sada otkrio Ljiljani Stanišić pravi razlog zbog kog ne razgovaraju.

Kako je ispričao Haris je u jednoj emisiji rekao da Šerif Konjević kopira pokojnog kolegu Šabana Šaulića i to bezuspešno.

"Ja imam i snimak gde je on rekao da ja čitavog života kopiram Šabana Šaulića, ali da ne mogu da ga iskopiram. To je pogrešna teza, ja sam radio sa svim najboljim autorima u Srbiji i svi oni znaju kakav sam ja čovek", ispričao je Konjević i dodao:

"Nemam ništa protiv Džinovića, možda on i ne zna šta je rekao. Svako peva na svoj način, svi mi imamo neke bojice od nekog kolege, a svako ima svoj stil. Ja mislim da je on vrhunski interpretator, ali voleo sam da me nekada u životu pozove i da mi kaže da se šalio".

"Ja njega volim i cenim, mi smo se sretali i posle toga, ali on nešto zateže", poručio je Šerif Konjević.

This browser does not support the video element.

ESTRADNI RAT TRAJE GODINAMA! Šerif Konjević ne može da OPROSTI UVREDU Harisu Džinoviću: Imam i snimak POGODILO ME TO ŠTO JE REKAO!  Kurir televizija

Haris Džinović nedavno je prekinuo intervju zbog pitanja o ćerki Đini koja je ove godine proslavila 18. rođendan i pohvalila se torbicom od 2.600 evra.

Ovo je vila porodice Džinović!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!