TV

ISELILA PECU IZ STANA I OTIŠLA NA ODMOR: Dok je on uživao s novom devojkom, ona zvala agenciju za selidbe!

Autor Dragana Tomašević

Aleksandra Subotić "po kratkom postupku"

Izvor: Instagram/suboticss/Kurir, Zorana Jevtić

Nedugo nakon što je izbio skandal između Aleksandre Subotić i Maje Marinković, pojavile su se oprečne informacije o tome ko će živeti u stanu Pece Raspopovića u Novom Sadu.

Peca je prvo želeo da ostavi taj stan Subotićevoj i deci, potom je navodno Maja Marinković izrazila želju da živi u njemu, a za to vreme u stanu su samo momci iz agencije za selidbe!

Subotićka je navodno smislila i realizovala plan kako bi se osvetila bivšem dečku i drugarici zbog toga što su je javno ponizili pred svima.

"Agencija za selidbe je za vikend odnela skoro sve Pecine stvari iz stana u Novom Sadu. Sve je bilo spakovano u velike kutije, koje su radnici nekoliko puta stavljali u kombi. Aleksandra je sve ovo pripremila i smislila pre nego što je krenula u Crnu Goru. Samo su joj javili da je posao završen. Ne bi ona podnela da to gleda svojim očima, ona prema njemu i dalje gaji osećanja. Aleksandra ga je pre mora više puta zvala da dođe u stan i da uzme svoje stvari. Međutim, otkad se saznalo da je u vezi sa Majom, on je potpuno ignoriše i nema nikakav kontakt sa njom. To ju je baš iznerviralo", rekao je izvor Kurira i dodao:

"Ona sada više ne želi ni da čuje za njega, a ni da ga vidi. Priče da će ona da ode iz tog stana su nebuloza, ona tu ostaje sa decom. Peca može da radi šta hoće i da ide gde hoće, ali su mu tu vrata zatvorena, a o Maji tek da ne pričam. Ona samo kad počne da misli o tome da je Maja tu dolazila i radila ko zna šta sa Pecom, dobije nervni napad. Mislim da je Peca ipak koliko-toliko džentlmen i da tu neće praviti problem, mada bi on najradije ostao tu u stanu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!