TV

ALEKSANDRA PROGOVORILA O RASKIDU POSLE DEJANOVOG ODLASKA U ŠEPAK: Oglasila se javno i bila kratka - Molim vas... (FOTO)

Autor Branka Bajić

Dejanova poseta mestu u kojem je živeo s Dalilom naterala je mnoge da pomisle da su počele nevolje u ljubavi s Aleksandrom.

Izvor: Instagram/alex_mima

Dejan Dragojević je sa svojim ocem iznenada došao u Gornji Šepak kako bi uzeo automobil i ostavio psa Tedija, ali se nije video s ocem bivše žene Dalile, već je navodno čekao na parkingu da se njegov otac pozdravi s bivšim prijateljem.

Nakon ovoga su odmah počele da kruže priče o Dejanovom i Aleksandrinom raskidu, a sada se bivša zadrugarka oglasila i otkrila ima li istine u tome. 

"Niko nije raskinuo, sve je baš onko kako treba da bude. Molim vas, bez teorija", poručila je na Instagramu putem storija.

Ovim je stavila tačku na spekulacije, a uskoro će ona i Dejan otići na zajedničko letovanje u Egipat, o čemu su već pričali. 

Izvor: Instagram/alex_mima

Dalila se takođe oglasila nakon Dejanove posete, iako je bila na letovanju u Budvi, a danas se vraća u Beograd.

Dok bivša žena uživa, njegova sadašnja devojka Aleksandra je odlučila da promeni frizuru i nakon skinute nadograđene kose izgleda ovako:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi