TV

PSIHIJATRI OBAVILI RAZGOVOR S MILJANOM KULIĆ: Od Marije hitno tražili jednu stvar, a ustanovili joj još jedan POREMEĆAJ

Autor Branka Bajić

Miljana Kulić se ponaša agresivno zbog nikotinske krize, pa lekarima nije lako da se izbore s njom.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Rijaliti učesnica Miljana Kulić se već nekoliko dana nalazi u Kliničkom centru Srbije, gde lekari danonoćno motre na nju otkako je prebačena iz Niša.

Kako su mediji preneli, Miljana histeriše i pravi skandal zbog toga što joj ne dozvoljavaju da konzumira cigarete, a danas ju je navodno posetio i konzilijum psihijatara, koji su na osnovu razgovora s njom procenili dalje korake u lečenju, piše Kurir.

"Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Preti da će da skoči s prozora, da će pobeći kući... Zbog svega toga, lekarski tim s poluintenzivne nege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu, s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i na njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana", ispričao je izvor.

Dodao je i da su lekari od Miljanine majke Marije Kulić zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom lečenju.

Miljana je u subotu iz Niša prebačena u Beograd, a od nje se ne odvajaju majka Marija i dečko Nenad Macanović Bebica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!