BEZ DLAKE NA JEZIKU

"MRZIM DEJANA DRAGOJEVIĆA!" Miki Đuričić opleo po pobedniku Zadruge u emisiji, pred Aleksandrom rekao sve što ima! VIDEO

Autor Branka Bajić

Miki Đuričić i Dejanova devojka Aleksandra Nikolić gostovali su zajedno u emisiji "Narod pita".

Izvor: YouTube/Zadruga Official/ATA Images/Antonio Ahel

Miki Đuričić priznao je u emisiji "Narod pita" zbog čega ne voli Dejana Dragojevića, pobednika Zadruge.

U rijalitiju je bio jedan od najboljih prijatelja Filipa Cara, zbog kojeg su Dalila i Dejan stavili tačku na petogodišnji brak.

Gledalac koji se uključio u emisiji Mikiju je zamerio što se svađao s Dragojevićem i o njemu ružno govorio, a Miki je potom rešio da kaže sve što ima.

"Slažem se, kao što i neki njemu ništa nisu uradili, pa je on tukao rečima. Kada je on mogao da bude komentator, što ne bih mogao i ja! Ja opet kažem, kod Dejana nije sve tako crno, ali nije ni belo. Evo, ja ću sada da kažem: Mrzim Dejana Dragojevića! Nije baš tako, ako vi mislite da ga mrzim, neka bude tako. Dejan je bio dobar muž i dobar čovek, ali ja pričam o Dejanu koji je vređao sve. Da Dalila nije prevarila Dejana, oni bi i dalje bili top, i dalje biste ih mrzeli. Čovek vređao Janjuša da je beskućnik", izjavio je Miki.

Miki Đuričić o Dejanu Dragojeviću
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi