TV

MOJ SIN, NAŽALOST, IMA ONU STVAR NA MENE, ALI NIJE UBICA! Moka Slavnić otkrio zašto je Zvezdan UVEK nosio PIŠTOLJ!

Autor Branka Bajić

Zvezdan Slavnić je učesnik Zadruge, a njegov otac Moka Slavnić osvrnuo se na ubistvo koje im je promenilo život.

Izvor: MN Press/Pink/screenshot

Proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić, čiji je sin Zvezdan Slavnić učesnik Zadruge 6, u ispovesti za "Kurir" ispričao je sve o tragičnom događaju koji je za dve porodice promenio živote.

Govorio je o ubistvu koje je njegov naslednik počinio i otkrio zbog čega je Zvezdan sa sobom stalno nosio pištolj.

"Znao sam da je u takvom društvu i da nose pištolje, i rekao sam mu: 'Sine, nemoj da nosiš pištolj, jer onda nemaš šanse da nekog ubiješ'. On se nasmejao i odgovorio: 'Da ne nosim pištolj, pa da me ubiju kao zeca'. Bio sam šokiran. Zvezdan nije ubica i ne ide gradom da radi takve stvari. To što se desilo je tragičan splet okolnosti i on je pošteno odležao. Nekoliko godina pre nesreće bio sam na moru u nekom društvu i rekao kako će on završiti - ili će biti ubijen, ili će njega neko ubiti, jer to je kao u ratu", izjavio je Moka Slavnić i otkrio da su mu nudili da sina spase robije. 

"Počela je istraga. Dobio sam poziv od anonimne osobe da u to vreme dam po 1.000 maraka da napišu izveštaj koji je u korist mog sina. Rekao sam da Zvezdan to nije želeo da uradi i da sam spreman na to da sud dokaže. On nije pucao sa dva i po metra, jer kad tako pucaš, kaže se 'ubio si ga kao zeca'. To je umišljaj. Znao sam da moj sin, nažalost, ima onu stvar na mene i da će to da izdrži, jer je korektan", rekao je. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi