TV

"BIO SAM INTIMAN S GOCOM TRŽAN, NARKOMANKA JEDNA" - Kristijan Golubović pobesneo i sve ŠOKIRAO, opleo i po njenom bivšem

Autor Anja Konstantinović

Kristijan Golubović iznervirao se u Zadruzi i sve šokirao kada je izjavio da je bio intiman s pevačicom Gocom Tržan.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Kurir TV/screenshot

Kristijan Golubović nakon incidenta s Urošem Ćertićem ponovo se našao u centru interesovanja javnosti nakon što je pred kamerama izjavio da je navodno spavao s pevačicom Gocom Tržan. On je bio besan, jer su zadrugari napali Adama Labunskog zbog njegovog pevanja, što je bila i jedna od tema tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Za crnim stolom povela se ozbiljna debata o Adamovom ponašanju, nakon čega je Golubović izleteo iz bele kuće i počeo da peni. Najviše ga je iznervirao Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan s kojim ima ćerku, pa je žestoko opleo po njemu i otkrio da je bio intiman sa pevačicom.

"Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci", vikao je Golubović po imanju i dodao:

"Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva".

 Golubović je zbog sukoba s Urošem ostao bez tromesečnog honorara, a u Zadruzi je otkrio i kako je spasio Tomu Zdravkovića o njegovog pijanog oca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!