TV

MITRA SLAVI ROĐENDAN, PEVAJU JOJ BOJANA RISTIVOJEVIĆ I JOVANA JEREMIĆ: Voditeljke se opustile na žurci, isplivao snimak!

Autor Dragana Tomašević

Atraktivne voditeljke dograbile mikrofon!

Izvor: Instagram/marko_simicic

Voditeljka Bojana Ristivojević organizovala je veliku rođendansku proslavu ćerki Mitri, na kojoj je bilo žive muzike, ali i kolega koje se nisu stidele da zapevaju uživo. Na društvenim mrežama su se pojavili snimci ponosne mame koja peva, a kojoj se kasnije pridružuje i Jovana Jeremić.

Bojana i Jovana su karijeru počele na Hepi televiziji, gde su obe u početku vodile rijaliti Parovi, da bi se potom prebacile na televizije s nacionalnom frekvencijom i vodile Jutarnji program. Bojana na Prvoj televiziji, a Jovana ne Pinku.

Malena slavljenica je imala specijalnu tortu za proslavu rođendana, ali najzanimljiviji snimci koji su završili na Instagramu su upravo oni na kojima vidimo voditeljke kao pevačice. Pogledajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!