TV

UHAPŠEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Po napuštanju Zadruge sačekala ga patrola - isplivao snimak, evo o čemu je reč! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Kristijan Golubović i Emil Bugarin su nakon napuštanja Zadruge odvezeni u policijsku stanicu.

Izvor: Instagram/heavycur_zadruga1

Nakon što je u Zadrugu stiglo pismo da su Emil Kamenov i Kristijan Golubović hitnom odlukom produkcije diskvalifikovani iz Zadruge zbog prebijanja Uroša Ćertića, oni su momentalno napustili kuću.

Kaskader se potom čelnicama žalio na povrede i tražio lekarski pregled, a Emil i Golubović spakovali su svoje stvari i napustili imanje u Šimanovcima. Kristijana je dočekala trudna verenica Kristina Spalević. Odmah ispred kapije sačekala ih je i policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Emila Kamenova.

Pogledajte snimak:

Kristijan hapšenje
Izvor: YouTube/Zadruga Official

 Podsetimo, Kristijan Golubović i Emil Bugarin brutalno su izudarali Uroša Ćertića nakon "Zadrugovizije", a snimak jezivog nasilja obišao je sve društvene mreže i zapanjio čitav region. Ukućani su zapomagali i vrištali dok je obezbeđenje smirivalo situaciju, a ubrzo je stigla i odluka produkcije - Veliki šef odlučio je da obojica budu diskvalifikovani iz rijalitija.

Pogledajte snimak tuče:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!