IZNENAĐENJE U POTERI

BAKICA VERA HIT POTERE: Penzionerka oduševila Memedovića - takmičari odneli 315.000 dinara, a desila se i jedna "GREŠKA"

Autor Branka Bajić

Simpatična penzionerka Vera ostavila je veliki utisak u kvizu "Potera" i na Jovana Memedovića i na gledaoce.

Izvor: RTS/screenshot

Iako Jovan Memedović u najavi svake epizode "Potere" kaže da su takmičari ljudi koji se prethodno nisu poznavali, sinoć se dogodilo iznenađenje i odstupanje od ovog "pravila".

U novoj epozodi "Potere" takmičila se simpatična doktorka nauka i penzionisana profesorka psihologije, Vera Rajović, koja je predavala na Beogradskom univerzitetu 40 godina, a koja je u emisiji imala slučajan susret sa svojim bivšim studentom.

U pitanju je Filip Radović (28), koji je ispao posle druge igre, nakon čega je Vera, koja je nastavila igru, izjavila da sada mora igrati i za njega i oduševila publiku u studiju, ali i kraj malih ekrana.

Ovog puta su takmičari uspeli da pobede pobede tragača Milorada Milinkovića i osvoje skromnih 315.000 dinara, a emisija je ostavila veliki utisak na gledaoce.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi