"ODRONU ŽENSKI"

"DOK MI POLICIJA TRAŽI NAJMILIJE, JA UPRAŽNJAVAM SE*S U RIJALITIJU": Ćertić brutalno ponizio Maju - "Tako se tuguje"

Autor Branka Bajić

Uroš Ćertić nema šta nije izgovorio Maji Kovačević, sestri nestale Marijane Seifert, koja je nedavno ušla u Zadrugu.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević ušla je u Zadrugu nedavno i ispričala svoju ispovest o nestaloj sestri Marijani Seifert, za kojom potraga traje već šest meseci. Nakon što je u Zagrebu pronađeno telo i odmah se posumnjalo da je u pitanju Marijana, pomaka u istrazi nestale nema, a Maja je u rijalitiju gotovo neprimetna. Ipak, Urošu Ćertiću je stala na žulj, pa ju je žestoko isprozivao, dok je ona sve vreme ćutala.

"Ajmo, ljudski šljam koji je ušao u rijaliti na konto jedne tragedije, izje**o se s dvojicom muškaraca, puši Mikijeve opuške i besramno zavodi Zvezdana Slavnića! Ajmo, ku**etino smrdljiva, raspala, što ne zna sardinu da otvori!", vikao je Ćertić. 

"Slušam ja šta ljudi pričaju.... Ajmo, ušla sam na konto pobednice jednog rijalitija i njene tragedije... Zavodim Zvezdana Slavnića, zauzetog muškarca! Sad ću ja da mu objasnim čim ustane iz kreveta... Fuj, sramoto ženskog roda! Štroko! Dok policija i sugrađani tragaju za mojim najmilijima, ja se je*em u rijalitijima... Zavodim zauzetog muškarca i zovem ga Zvijezdan, a ne Zvezdan! Pustite vi mene, ja radim kako ja hoću!", nastavljao je s prozivkama. 

"Ajmo, imam dečka napolju u zatvoru! Trčim da pu*im Mikijeve opuške u 30 i kusur godina... Nećeš od danas, sad ću ja da im objasnim ko si. Ajmo, volonteri, na kapiju, nije sve u lovi! Sela sam slučajno pored Zvezdana na rođendanu... Odrone! Dok mi traže najmilije, ja upražnjavam se**ualne odnose s dva muškarca za 24 časa! Bravo, tako se tuguje! Bedo", nastavljao je Ćertić.

Pogledajte snimak iz Zadruge:

Uroš Ćertić urniše Maju Kovačević
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!