TV

NAPUSTILI BEOGRAD POSLE GUBITKA BEBE: Luna i Marko objavili sliku - sa njima su ćerka i prijatelji

Autor Dragana Tomašević

Luna Đogani i Marko Miljković podelili su sa svojim pratiocima da su izgubili bebu.

Izvor: YouTube/screenshot/Paparazzo Lov // DNK

Luna Đogani i Marko Miljković su na svom Jutjub kanalu nedavno otkrili da su izgubili bebu. Luna je istakla da je bebi prestalo da kuca srce u 12. nedelji, kao i to da su pogrešili što su odmah podelili sa svima da je trudna.

Luna i Marko su nakon ovoga rešili da napuste Beograd, a mir su pronašli na Zlatiboru. Oni su otputovali sa ćerkicom Mijom i prijateljima, a Luna je odmah podelila fotografiju na mrežama. "Došli malo na čist vazduh", napisala je Luna.

"Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo", rekli su Marko i Luna ranije tokom nedelje.

Izvor: Instagram/luna_djogani/screenshot

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!