TV

OSTAVLJAM TE JAVNO, KU*VO MALA! Isplivao skandalozni snimak bivše učesnice Zadruge - dečko je PLJUJE I SNIMA! (VIDEO)

Autor Dragana Tomašević

Na TikToku osvanuo sramotni snimak na kojem se vidi nekadašnja učesnica Zadruge Ana Jovanović

Izvor: Zadruga official

Bivša učesnica Zadruge Ana Jovanović našla se u jeku skandala koji se brzinom svetlosti proširio na društvenim mrežama. Na TikTok-u se pojavio snimak gde nepoznati dečko pljuje i vređa Anu i naziva je "ku*vom".

Nekadašnja učesnica Zadruge na početku snimka čak pozira mladiću koji je snima. Namešta se ispred kamere i plazi jezik, da bi se ubrzo čuo glas muškarca kako je vređa, a potom i pljuje. Ana se nakon pljuvanja uozbiljila i krenula da izlazi iz automobila.

Na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je i osvanuo snimak, poziva se da zbog nasilja "reaguje MUP".

Ana Jovanović našla se u centru skandala kada je njen bivši dečko objavio njene eksplicitne fotografije dok je bila u rijalitiju. Nakon izlaska iz Zadruge Ana mu je oprostila i navodno opet uplovila u romansu sa njim, mada nije poznato da li je isti partner napravio i ovaj skandalozni snimak.

Pogledajte:

Ana je tokom učešća u pomenutom TV formatu, ostala zapažena i po prisnom odnosu sa Filipom Carom, avantura je kratko potrajala, a nakon završetka rijalitija, usledile su obostrane prozivke. Podsetite se Ane:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!