UPS!

PUKLA HALJINA NA NEZGODNOM MESTU USRED EMISIJE! Sanja Marinković pokušala sve da sakrije, Amidžić: "Skini, da bude GOLO"

Autor Anja Konstantinović

Sanja Marinković doživela je peh pred kamerama, kada joj je pukla haljina usred emisije.

Izvor: Pink/screenshot

Voditeljki Sanji Marinković, koja je nedavno oplela po muškarcima, tokom razgovora svojim gostima Suzanom Jovanović, Marinom Visković, Ognjenom Amidžićem i Željkom Šašićem, iznenada je rekla - "Čekajte ljudi, pukla mi je haljina". Gosti su zbunjeno pogledali u pravcu voditeljke, a ona je rukama pokušala da zaštiti deo haljine koji pokriva grudi, jer joj se naramenica pocepala od ostatka haljine.

Svi su počeli da se smeju, pa i Sanja koja nije znala šta da uradi, a Amidžić je odmah našao rešenje.

Sanjin kolega, voditelj Ognjen Amidžuć joj je rekao - "Ma skini rukav Sanja, to je fora sada, jedno rame da bude golo", poručio je kroz osmeh Amidžić, a voditeljka ga je poslušala. Ovaj peh su svi ispratili osmehom, pa i voditeljka kojoj se ovo nikada u emisiji nije dogodilo.

Tokom jedne od prethodnih emisija Sanje Marinković u sudiju je došlo do žestoke raspave između pevačica Vesne Vukelić Vendi i Nade Obrić. Nakon što se Nada žestoko zakačila sa Vendi i umalo se zaletela na nju, žestoko prozivanje nastavilo se van emisije. Izvori za medije nedavno su istakli da Nada želi da njihov sukob reši pravnim putem, a ne svađanjem, jer joj je to ispod časti. Nakon sukoba Nada je istakla da je ljuta na voditeljku i da joj je malo falilo da uopšte ne uđe u studio.

Pogledajte trenutak kada je Sanji pukla haljina, kao i kako je izgledala kada je poslušala Ognjenov savet:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!