TV

URLA, VRIŠTI I PRETI DA ĆE POPITI PUNU ŠAKU TABLETA: Jezivi snimak iz srpskog rijalitija - "Odvešće te u LUDNICU"

Autor Dragana Tomašević

Isplivao snimak Anite Stanojlović, koja je pokušala da proguta tablete zbog drame sa Markom Markovićem

Izvor: Instagram/besni.medvedici

Anita Stanojlović je u novogodišnjoj noći ljubila Jovanu Tomić Matoru i zamerila dečku Marku Markoviću što je bio blizak sa drugom učesnicom, zbog čega je nastala drama na imanju u Šimanovcima.

Kozmetičarka, koja se porodila u 17. godini i koja je već bila intimna sa Lazarom Čolićem Zolom, napravila je haos u Zadruzi, urlala, vrištala i molila Marka da je ne ostavlja nakon što joj je zamerio ponašanje, a potom je ušla u spavaću sobu, zgrabila tablete i pretila da će da ih popije.

Marko Marković je pozvao obezbeđenje da reaguje, rekao im "da ne zna ni koje je tablete uzela"; nakon čega su oni pokušali da joj ih otmu.

Anita je sedela na krevetu i vikala, da bi joj u jednom trenutku prišao Lepi Mića. "Da li si ti normalna? Otvori ruku!", vikao je Mića, ali je Anita rekla da hoće da ide kući. "Odvešće te u ludnicu", vikao je Mića na nju, da bi mu Anita priznala: "Nek me odvedu, baš me briga, progutala sam".

Pogledajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!