BEZ MILOSTI

"JADO JADNA, KAŽEŠ DA NISI LJUBAVNICA?!" Anđelu zbog vrele akcije sa Zvezdanom RAZAPELI - Kamenjarko, čuješ li ti sebe?

Autor Branka Bajić

Anđela Đuričić je na meti osuda zbog intimnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, pre svega zbog toga što je pokazala drugo lice.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Događaj koji je odjeknuo u Zadruzi kao bomba i o kojem ne prestaje da se polemiše je intimni odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića usred bela dana, kada su zatresli krevet pred milionima gledalaca, i to dok je išla "Radio amnezija". Mlada Crnogorka našla se na stubu srama zbog osuda javnosti, jer se predstavljala u skroz drugačijem svetlu i uvek isticala da je bolja od drugih, a da stvar bude još intrigantnija, Zvezdan je priznao da su prvi put vodili ljubav još pre tri dana!

Tokom burnih rasprava i njenih pravdanja u emisiji "Pitanja gledalaca", na kojima joj je i dečko zamerio, u jednom momentu je Anđela odbrusila voditelju, a snimak se pojavio na društvenim mrežama i ponovo pokrenuo lavinu komentara. 

"Samo, hoćeš iskreno? Mogu da ti kažem da ljubavnica nisam, zato što ovaj muškarac nije oženjen i ne mogu da mu budem ljubavnica, jer on je slobodan u vanbračnoj zajednici, pa sam samim tim njegova devojka", izjavila je Anđela Đuričić, koja smatra da nije uradila ništa neočekivano i da svojim postupkom nije okrenula porodicu protiv sebe, te da će je oni uvek podržavati, šta god da uradi.

Anđela Đuričić je u prošloj sezoni Zadruge važila za vaspitanu i najmoralniju osobu i osvojila treće mesto, a na početku šeste sezone je uporno ponavljala da neće biti kao druge zadrugarke i da se njoj ne može desiti ništa slično. Svoje reči je pogazila, kako ona kaže - zbog ljubavi, a zbog ovoga je izgubila podršku brojnih fanova, koji smatraju da je sve vreme zapravo glumila poštenje. Na ovu temu oglasio se i Zvezdanov otac, legendarni Zoran Moka Slavnić, koji je iznenadio svojim stavom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!