POSLE SVAĐE...

POSLE DRAME SE DOHVATILI I ZATRESLI HOTEL! Zvezdan i Anđela isprobali SVE POZE - pod jorganom zaboravila na nervni slom!

Autor Branka Bajić

Anđela Đuričić posle skandala predložila Zvezdanu Slavniću da se osame u hotelu, a ubrzo su isprobali sve poze pred kamerama.

Izvor: Twitter/Zadruga Official

Celodnevna ljubavna drama između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koja je kulminirala čak i raskidom zbog Aleksandre Nikolić, završila se ispod jorgana u hotelu na veliko iznenađenje gledalaca i fanova Zadruge. Ona je zaboravila da je doživela nervni slom i pokušala da pobegne iz rijalitija, a on je izgleda na ovaj način rešio da je uteši.

Par koji je već danima u žiži javnosti i centru komentarisanja zadrugara imao je burne svađe zbog njegovog nasrtanja na Aleksandru u izolaciji, a nakon što su se smirile strasti u pabu, Anđela je predložila Zvezdanu da se osame u hotelu i desilo se šta se desilo.

"Hoćemo da idemo u hotel da se odmorimo?", pitala ga je, a on nije krio koliko je oduševljen predlogom: "Vidi, vidi što je srećna, vaginalna manipulacija. Šta je? Što si srećna toliko, što gledaš u kameru sad?".

"Baš mi treba posle toga da mi postavljaš takva pitanja", rekla je Anđela, ali nedugo zatim su završili u vrelim pozama u krevetu i zatresli Zadrugu kao nikad ranije. Crnogorka je izgleda sve opuštenija kada je u pitanju intiman odnos pred kamerama, iako je uporno ponavljala u prethodnim sezonama, a i u ovoj, da se to njoj nikada neće desiti.

Desilo se, a kako će reagovati kada i sama bude videla ove snimke gledaoci će saznati vrlo brzo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!