AU, SUROVO!

NISI UŠAO KAO AKADEMIK, VEĆ KAO ROBIJAŠ! KO SI, BRE, TI?! Bivši učesnik brutalno izvređao - Ženo, UREDI SE posle odnosa!

Autor Branka Bajić

Nekadašnji učesnik Zadruge Vladimir Tomović otkrio je šta misli o Zvezdanu Slavniću i svojoj zemljakinji Anđeli Đuričić.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Bivši učesnik Zadruge, Vladimir Tomović, koji se posle učešća u rijalitiju posvetio privatnom biznisu zajedno sa svojim bratom, bio je iskren u osvrtu na trenutno najaktuelniji ljubavni trougao - Zvezdan  Slavnić, njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić i devojka zbog koje ju je ostavio, Anđela Đuričić

"Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže: 'Izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz', ja razmišljam - ti si, čoveče, ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve, bre, kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si, bre, ti?! Predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula", bio je surov Tomović.

Izvor: Kurir/Ana Denda

"Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao da mi je ova žena toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča", poručio je Tomović, pa se osvrnuo i na njegovu zemljakinju, a u ovoj sezoni rijalitija preljubnicu Anđelu Đuričić.

"Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina - 1 posto. Muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila, mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju, a ne opere zube, ne istušira se posle intimnog odnosa... Mnogo je gore biti neuredan, nego imati odnos, ali, ženo Božija, bar se uredi posle svega", poručio je Vladimir.

(MONDO/Republika.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!