TV

"ČEMER U PUNOM SJAJU": Jovanu Jeremić urnisali na Tviteru zbog intervjua u Jutarnjem - "Našli se akademici da diskutuju"

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Jovana Jeremić na meti negativnih komentara na društvenim mrežama. Ništa bolje nije prošao ni njen gost, Kristijan Golubović

Izvor: Pink/screenshot

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa koja se nedavno našla na meti javnosti zbog izjave o ljudima s KosovaJovana Jeremić, ugostila je u nedelju nekadašnjeg rijaliti učesnika i bivšeg robijaša Kristijana Golubovića.

Kristijan je tokom intervjua s Jovanom otkrio svoje "najteže krivično delo", a korisnici Tvitera su pomno pratili i reagovali na ovoj društvenoj mreži, kada mu je Jovana "čestitala na fotografskoj memoriji". U klipu objavljenom na Tviteru čuje se kako Kristijan govori da će u Ami Dži šou sledeće nedelje "održati reprezentaciju" svega što može da uradi i otkrio da ima "fantastično pamćenje".

"Ja ću za 20 godina znati šta si danas nosila u emisiji, koju boju laka si imala, sve...", govorio je Kristijan, a Jovana se smejala i hvalila ga. "I linija na noktu se vidi? Opasan je...", rekla je Jovana dok je Kristijan govorio o devojkama učesnicima Zadruge. "To je viđeno odande... Vidim đubre ispod noktiju devojkama u Zadruzi. Nad*kala ovako nokte, a kad mu ga da po češanju, odavde vidim blato. Pa, čekaj bre zemljakinjo, šta će ti taj frenč kad ispod ima domaća radinost" , rekao je Kristijan, dok se voditeljka smejala i rukama pokrivala lice od smeha.

"Ovo treba ignorisati"

Izvor: Pink/screenshot

To je bilo dovoljno korisnicima Tvitera da prokomentarišu situaciju, ali i činjenicu da je Jovana u Jutarnji dovela robijaša. "Čemer u svom punom sjaju", "Ovo treba ignorisati, i loša reklama je reklama", "Je*** ti naciju ako su ovo zvezde", "Našli se akademici"... glasili su komentari, a među njima je ponovo bilo poziva da se Jovana "skine s televizije".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!