"NI STIDA, NI SRAMA"

FUJ! NIŠTA GROZNIJE VIDELI NISTE! Lizala mu stopala i širila noge, pa dotakla DNO: Zvezdan spustio gaće, Anđela NAVALILA

Autor Anja Konstantinović

Učesnica Zadruge Anđela Đuričić još jednom je zgrozila sve gledaoce rijaliti programa, a korisnici društvenih mreža su žestoko opleli po njoj.

Izvor: YouTube/ZadrugaOfficial

Anđela Đuričić koja je u prethodnim sezonama Zadruge osuđivala mnoge cimerke i govorila o moralu, šokirala je sve kada je u šestoj sezoni stupila u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem koji je zbog nje ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Međutim, tu nije bio kraj, Anđela je krenula da tone sve niže i niže! 

Snimci "vrelih" akcija sured lajv prenosa preplavili su mreže, dobila je naziv "gutalica" kako je zove i Zvezdanova biša koja se uselila na imanje u Šimanovcima. Prozivali su je da se ne tušira nakon intimnih odnosa, a onda je sve ostavila u čudu kada je osvanuo snimak na kom liže Zvezdanu stopala.

Ubrzo su usledili i drugi delovi njegovog tela, a najnovijim snimkom je kako kažu korisnici društvenih mreža dotakla dno! Zvezdan i ona su bili sami u hotelu, kada je on spustio gađe, a Anđela ga pred kamerama poljubila u golu guzu!

Njih dvoje su zatim počeli da se smeju, slimuliraju intimne odnose, a korisnici mreža su žestoko opleli: "Ni stida ni srama za oboje", "Dno dna sta radi cura", "Ovo je dno najvećeg dna, žalosni roditelji, kad ovo moraju da gledaju", "Zaista da ostaneš bez reči", "Gledam i ne razumem gde se izgubio stid?!"...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo je dno najveceg dna,zalosni roditelji,kad ovo moraju da gledaju