TV

VAŽI ZA NAJZGODNIJU SRPSKU VODITELJKU: Isplivale stare slike Sanje Kužet - pre 17 godina radila vremensku prognozu!

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna voditeljka muzičkog takmičenja Zvezde Granda, karijeru je počela kao prezenterka vremenske prognoze

Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka Sanja Kužet važi za jedno od najnasmejanijih i najatraktivnijih TV lica na srpskom medijskom nebu. Svaki put je u centru pažnje kada zakorači na binu Granda, a o njenom odnosu sa takmičarima i plesu dok oni nastupaju, neretko se piše i na društvenim mrežama.

Iako je godinama deo postave Saše Popovića, Sanja je karijeru počela kao prezenterka vremenske prognoze na Pink televiziji. Jednom prilikom je, gostujući kod Ognjena Amidžića otkrila i kako je izgledao njihov prvi susret.

Izvor: Pink screenshot

"Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio", rekla je Sanja Ognjenu i objasnila:

"Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: 'Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?', ja kažem: 'Ali, ja sam gost', kažu oni meni: 'Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on'. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera".

Sanja je pre sedamnaest godina, 2006. godine, u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je često bio na meti pozitivnih komentara. Ovako je nekada izgledala:

Izvor: Pink screenshot

 Ovako izgleda sada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!