TV

POPILA MILIONSKU KAZNU NAKON ŠTO JU JE ZVEZDAN ŠUTNUO I PREVARIO S MAJOM! Anđelu Đuričić posle nervnog sloma čeka PAKAO!

Autor Branka Bajić

Anđela Đuričić je sinoć doživela nervni slom i imala žestoku raspravu sa Zvezdanom Slavnićem koji je raskinuo s njom, a onda overio krevet s Majom Marinković.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Nakon što je sinoć doživela nervni slom u Zadruzi, a potom ju je dečko Zvezdan Slavnić ostavio i u toku noći prevario s Majom Marinković s kojom je imao žestoku akciju u izolaciji, Anđela Đuričić je kažnjena zbog vređanja produkcije tokom emisije.

Crnogorka je tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, kojem je izgovorila svašta tokom nervnog rastrojstva, a ujedno pokušala i da prereže vene staklom, izgovarala svašta na račun produkcije i iznosila laži, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je kazni s milion dinara!

Anđela Đuričić nervni slom
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Anđela je prekršila brojna pravila i nije se smirivala ni dok je obezbeđenje satima stajalo oko nje i pratilo je, ali nije ni slutila da će biti i ostavljena i prevarena, naročito nakon što je zbog 22 godine starijeg Slavnića već mesecima na stubu srama. Ponavljala je da su joj uskraćeni razgovori s psihologom koje stalno traži i da je nikada ne izvode napolje, a da su ostali zadrugari povlašćeni, te da je među njima i Zvezdan Slavnić.

Pogledajte žestoku akciju Maje i Zvezdana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!