TV

MINA ĆE OVO SMETI DA NOSI SAMO PO KUĆI: Voditelj pričao o novoj devojci u emisiji - širio gaće pa joj zabranio Instagram

Autor Dragana Tomašević

Voditelj Ognjen Amidžić prvi put javno o devojci Mini Naumović s kojom vodi emisiji AmiG šou

Izvor: MONDO, Uroš Arsić,Instagram/callmenaumi/Screenshot/Pink

Voditelj Ognjen Amidžić pre izvesnog vremena je potvrdio da je u vezi s koleginicom iz emisije, atraktivnom Minom Naumović koja je skoro 20 godina mlađa od njega.

Par je nedavno uslikan zajedno, a sada je Ognjen, vodeći emisiju, prvi put javno novoj devojci stavio i zabranu. Amidžić je u poslednjem AmiG šou, ugostio starletu Tijanu Ajfon, koja se poslednjih godina bavi proizvodnjom i prodajom kupaćih kostima.

Tijana je svoje modele ponela u emisiju, podelila ih ostalim gošćama, ali i Mini Naumović, voditeljki segmenta "Pazi Mina". Čim je stigao poklon, Ognjen je uzeo Mininu kesu kako bi video šta je unutra.

Izvor: Pink screenshot

"Mina može da proba posle. Zanima me šta je Mina dobila, da li sme da nosi", govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, raširio prvo gornji deo, a potom i kupaće gaće, nasmejao sve u studiju kada je rekao:

"Jako je lep. Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram".

Pogledajte:

Ognjen Amidžić i kupaći Tijane Ajfon
Izvor: YouTube/AmiG Show

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!