PRVO OGLAŠAVANJE

ANĐELA DOBILA PRVU ČESTITKU OD PORODICE! Bila na stubu srama, 8 meseci od njih ni glasa, evo šta su joj KRATKO poručili

Autor Branka Bajić

Anđela Đuričić je posle meseci iščekivanja dobila prvu čestitku od porodice, povodom Đurđevdana, i sada je jasno da li su posle svega uz nju.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić danas, 6. maja, bogatom trpezom koja je organizovana obeležava Đurđevdan u Zadruzi, a za slavu je dobila čestitku od roditelja i porodice, prvu koja joj je stigla od početka rijalitija i koju je dugo čekala.

Crnogorka koja je mesecima bila na stubu srama, a odnedavno više nije u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, ponosno je pročitala šta piše, a kasnije otvarala poklone, te u jednom momentu bila na ivici suza, a potom blistala od sreće.

"Nisam ni sumnjala, ali bilo mi je malo teško kada nisam dobila ništa za Uskrs", počela je Anđela, pa pročitala čestitku: " Anđela, ti dobro znaš kakva smo mi familija, da mi ne ostavljamo jedni druge. Sve posmatramo i uvek stojimo iza tebe. Šaljemo ti poklone i želimo ti srećnu slavu. Proslavi je sa zadrugarima. Tvoji, koji te najviše vole, tata, mama, sestra i brat. Tvoja porodica te voli".

"Hvala vam puno, izvinite zbog svega što sam vam napravila, ali ponosna sam što ste i dalje tu za mene kao pravi roditelji i porodica", poručila je samouvereno Anđela.

Anđela dobila čestitku od porodice
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!