TV

"NJIH 17 STOJI JEDAN IZA DRUGOG, KAO U REDU ZA PILIĆE NA SNIŽENJU": Elektra Elit šokirala izjavom - voditeljka VRISNULA!

Autor Dragana Tomašević

Transrodna pevačica koja se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, šokirala je izjavom u jednoj emisiji

Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Elektra Elit, koja se tokom dana kada je bila muškarac zvala Đuro, šokirala je javnost nekoliko puta do sada pričajući o dogodovštinama iz spavaće sobe u Švajcarskoj, gde radi kao prostitutka.

Elektra je nedavno pričala da njen nastariji klijent ima 84 godine, i da za za par sati sa njim zaradi oko 15.000 evra, a sada i da je omiljena među vojnicima.

Pevačica je gostujući u emisiji ispričala da joj je jednom 17 vojnika stajalo u redu čekajući da ima odnose sa njom: "Kao u redu za piliće u Lidlu", rekla je Elektra i dodala da je "savetovala vojnike da ide po više njih odjednom".

"Sve sam ih odradila za sat vremena", rekla je ona, na šta su voditeljke zgroženo vrisnule i rekle "i posle pošalji momka u vojsku".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!