TV

"PLAN JE DA SKUPIMO 100.000 EVRA": Fanovi se organizovali - Anđela i Zvezdan dobijaju jednosoban STAN U BEOGRADU?!

Autor Dragana Tomašević

Fanovi rijalitija para skupljaju pare za kupovinu stana

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, diskvalifikovani učesnici Zadruge koji se trenutno nalaze u stanu Zorana Moke Slavnića, uskoro bi mogli da se usele u svoj stan.

U tome će im pomoći fanovi koji su već otvorili devizni račun za prikupljanje sredstava od kojih će kupiti nekretninu u Beogradu.

"Bungiši zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše", ispričao je Kuriru jedan od njihovih fanova koji je insistirao na anonimnosti.

Njihova podrška je mnogobrojna, a među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubeđen da će lagano uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.

"Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija Zadruga, pa im stan ne bi bio potreban bar još par godina, ali kako je Mitrović doneo odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cedilu", nastavlja izvor i otkriva da prikupljanje novca ide preko žiro-računa koji su u te svrhe otvorili u jednoj inostranoj banci, a putem društvenih mreža obaveštavaju jedni druge o prispelim uplatama.

"Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Alo)