TV

"NE DAJTE JOJ TOLIKE PARE, SVE ĆE POTROŠITI NA PLASTIČNE OPERACIJE": Otkriveni honorari iz Zadruge - Maja zaradila STAN!

Autor Dragana Tomašević

Maja Marinković će inkasirati najviše novca od honorara

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Finale šeste sezone Zadruge zakazano je za četvrtak, kada ćemo saznati ime pobednika koji će postati bogatiji za 50.000 evra.

Par dana pred kraj su otkriveni honorari učesnika, zbog čega će glavna nagrada izgledati kao "sića", a ubedljivo najviše novca zaradila je nekoliko puta diskvalifikovana učesnica Maja Marinković.

Maja Marinković je u šestu sezonu ušla za duplo veći honorar nego prethodnih godina. Njena nedeljna zarada je 4.000 evra. Kada se Majin boravak u beloj kući sabere, njena zarada za ovu sezonu biće 122.000 evra.

Ana Ćurčić ušla je u rijaliti na pola sezone, kada ju je njen partner Zvezdan Slavnić javno prevario sa Anđelom Đuričić. Ona je pred ulazak tražila nedeljno 5.000 evra, ali taj honorar nije dobila, već je plaćena 2.700 evra po nedelji. Ona nijednom nije dobila kaznu, pa će posle finala biti bogatija za 43.200 evra.

Aleksandra Nikolić je svoj honorar uzela pre samog ulaska, a radi se o iznosu od 50.000 evra. Aleksandra trenutno važi za favorita Zadruge i pobednicu, što bi moglo da znači da će se njen honorar duplirati osvajanjem glavne nagrade.

S obzirom na to da je ona trenutno najveći favorit na anketama, moguće je da će se njen honorar duplirati pobedom, pa će Aleks biti u plusu 100.000 evra.

Bilal Brajlović je na nedeljnom nivou dobijao 1.500 evra. Nakon povrede noge i napuštanja rijalitija zbog operacije, Bilalu je oduzeto tri nedelje honorara. Kada se na to doda i kazna od 8.500 evra zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, Bilal će na kraju zaraditi 41.000 evra.

Ivan Marinković će proći bolje i od Bilala i Ane, jer je sa produkcijom pre ulaska dogovorio honorar od 2.000 evra nedeljno, što znači da će njegova zarada po završetku rijalitija iznositi 72.000 evra.

Brojni gledaoci Zadruge su na društvenim mrežama pisali "da pola njih nije zaradilo te pare", pitaju se "od čega će da žive sledeće godine kada ne bude Zadruge", ali i tvrde da "Maji ne treba davati tolike pare, jer će ih samo potrošiti na plastične operacije".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!