TV

"ISKRIVILA SE K'O UPITNIK, ZBOG NJEGA ME BLAM": Snimak Anđele i Zvezdana napravio kolaps na mrežama - pljušte komentari!

Autor Dragana Tomašević

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić postali voditelji - stigle i prve reakcije na njihovu emisiju!

Izvor: Twitter/Screenshoot

Bivši učesnici Zadruge Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji su diskvalifikovani desetak dana pre finala šeste sezone rijalitija, nedavno su na društvenim mrežama objavili da će raditi kao voditelji.

Rijaliti par koji je vezu otpočeo pred kamerama, zbog čega je u Zadrugu ušla i Zvezdanova nevenčana supruga Ana Ćurčić, sada je popio kritike zbog ovog angažmana i to upravo na društvenim mrežama.

Na Tviteru je objavljen insert iz emisije u kojem vidimo zgodnu Anđelu u mini haljini kako se naginje ka Zvezdanu i govori: "Sad će tebi Anđela da skuva kafu", na šta joj Zvezdan, zbunjeno odgovara: "Da, naravno".

Tviteraši ih nisu štedeli u komentarima, pa su se, nakon serije postova "da ih je blam njihovog blama", pitali "zašto se Anđela krivi kao da je upitnik".

Pogledajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!