TV

SKANDAL ZBOG PREGLEDA I LAJKOVA?! Srpska starleta se snimala u krevetu s drugim muškarcem, oglasio se njen dečko!

Autor Dragana Tomašević

Maja Marinković šokirala je javnost kada se jedno veče snimala s jednim dečkom, sutradan s drugim!

Izvor: YouTube/screenshot/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović, otpočeli su vezu pred kamerama rijalitija Zadruga, nakon čega su usledele brutalne tuče i svađe. Bilal je nekoliko puta završio izgreban i raskrvavljen posle sukoba sa Majom Marinković, koja je potom završila u krevetu sa Zvezdanom Slavnićem.

U finalnoj večeri rijalitija, Bilal i Maja su se pomirili i obnovili romansu, a starleta se na Instagramu hvalila i posetom Sarajevu, u kojem je upoznala Bilalovu porodicu. Na Instagramu je tada osvanuo i snimak para u kadi, da bi samo dan kasnije Maja objavila video na kojem leži pored drugog muškarca.

Nepoznata osoba zbog koje je Maja pisala "Izvini Biki" ima tetovažu krila na leđima, nakon čega su krenule uvrede ljudi sa društvenih mreža, a sada je Bilal otkrio da je on taj muškarac, ali i razlog zašto su rešili da naprave ovakvu pometnju na mrežama - zbog komentara na Instagramu!

"Namestili smo sve to, kao što vidite ja sam se istetovirao, namerno smo to uradio da vidimo ko je za a ko je protiv nas. Ja sam momak s krilima i trenutno letimo visoko. Mnogi su se oglasili i izneli svoje pravo mišljenje. Sada smo videli ko je uz nas. Bilo je raznih poruka, ali ja sam video šta sam hteo. Ja i Maja smo zajedno i ostaćemo. Selimo se za Sarajevo", rekao je Bilal za Hype TV.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!