TV

SKANDAL U EMISIJI! MAJA IZAŠLA IZ STUDIJA, PA URLALA ISPRED ZGRADE PINKA: Dečko joj PRETIO zbog snimka koji je prikazan!

Autor Dragana Tomašević

Maja Marinković ponovo je napustila emisiju Narod pita, ovog puta zbog dečka Bilala Brajlovića

Izvor: Zadruga official

Višestruka povratnica u rijaliti Zadruga Maja Marinković, ponovo je napravila haos u Pinkovoj emisiji "Narod pita", kada je napustila studio "jer joj je tako dečko naredio", otkrio je voditelj.

Darko Tanasijević je u sinoćnjoj emisiji ugostio Marinkovićevu i Mikicu Bojanića, ali je u jednom trenutku, posle reklama i povratka u studio, Majina stolica bila prazna.

Voditelj je objasnio gledaocima da ju je tokom reklama zvao dečko Bilal, kojem se nije dopao emitovani snimak u kojem su Maja i Filip Car, zbog čega joj je rekao "ako odmah ne napusti emisiju, on se vraća u Sarajevo".

Pogledajte:

Maja napustila Narod pita
Izvor: YouTube/ Zadruga Official

Ubrzo nakon što je izašla iz studija u suzama jer ju je Bilal blokirao na telefonu, u studiju se pojavio Taki koji je otkrio da je plakala i isključila telefon, a potom ušla u Bilalov automobil:

Taki u studiju
Izvor: YouTube/ Zadruga Official

 Maja se kasnije vratila u emisiju, a njen otac je kipteo od besa. Pogledajte:

Maja se vraća u studio
Izvor: YouTube/ Zadruga Official

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!