U ZAVOJIMA

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PETI PUT OPERISANA! Voditeljka Zadruge se oglasila iz bolnice i otkrila kako je prošao zahvat!

Autor Branka Bajić

Dušica Jakovljević je umesto dve intervencije imala pet, a čim je završena i ova poslednja, oglasila se na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/dusicajakovljevic

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević godinama već ima problema sa sinusima, a operaciju je odlagala mesecima, sve dok se nija završila šesta sezona rijalitija, kada je konačno otišla.

Do sada je zbog devijacije imala četiri intervencije u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a danas je bila i na petoj, nakon čega joj je laknulo, pa se oglasila i rekla je da je sve u redu.

Presrećna je što se konačno završila agonija, koja se produžila zbog loših rezultata, a pre mesec dana, posle razgovora sa lekarima, najavila je da borba neće biti laka. Ujedno se zahvalila i doktorima koji su zaslužni za uspešnu intervenciju, a sada je čeka kućni oporavak. 

"Hvala svima na podršci, uspeli smo", napisala je Dušica odmah nakon intervencije, a oglasila se na Instagramu iz bolničke postelje. 

Pogledajte i snimak koji je objavila i poslušajte šta je poručila.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!