TV

FARMA U LISOVIĆU SKROZ PROPALA, A VILA PAROVA? Pre 2 godine ugasili rijaliti, učesnici BEŽALI - ovako sada izgleda kuća!

Autor Dragana Tomašević

Voditelj Hepi televizije otkrio detalje iz vile Parova, kuće u kojoj su do pre dve godine živeli učesnici rijalitija

Izvor: YouTube/Parovi TV Happy

Pre 13 godina na televiziji Hepi počelo je emitovanje rijalitija Parovi. Učesnici rijalitija bili su smešteni u vili ukrašenoj zlatom, freskama na plafonu, stilskim nameštajem... a među zidovima vile gledali smo Gastoza, Matoru, Tijanu Ajfon, Macu Diskreciju, Mimi Oro... i mnoge druge.

Televizija Hepi je pre dve godine rešila da nakon 9 sezona prekine emitovanje ovog rijalitija, a odluci da vila Parova ostane prazna prethodio je incident u kojem su učesnici rijalitija završili u policiji. Tada je došlo do incidenta jer su pojedini učesnici, nezadovoljni promenama u produkciji, rešili su da napuste vilu i bojkotuju rijalitiji.

Sada je, dve godine od gašenja Parova, voditelj Uroš Božić je na svom TikTok nalogu objavio video iz luksuzne vile.

"Danas vila Parova izgleda isto, sve pršti od luksuza. Mnogima nedostaje ovaj ambijent i rijaliti igrači u njemu. Šta mislite, da li će jednog dana ovaj rijaliti ponovo nastaviti sa emitovanjem?", pitao je voditelj uz ovaj video:

 Pre izvesnog vremena objavljene su i slike imanja u Lisoviću u kojem su živeli učesnici rijalitija Farma. Kuća je u očajnom stanju, a u njoj se i dalje nalaze polomljeni kreveti učesnika:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!