TV

JEZIVA PRIČA O UBISTVU GLUMCA - SVI GA ZNATE IZ SIMPSONOVIH! Otišao na spavanje, policija došla u 3 ujutru!

Autor Dragana Tomašević

Glumac koji je pozajmljivao glas crtanom junaku iz hit serije Simpsonovi ubijen je na spavanju. Žena koja ga je ubila potom izvršila samoubistvo

Izvor: YouTube/Best of Simpsons characters

Fil Hartman, glumac iz hit serije "Simpsonovi" ubijen je 1998. godine, pre 23 godine u svom domu.

Hartman, koji je davao glasove Lionelu Hacu, Lajlu Lenliju i Troju MekKluru, ubijen je na spavanju, a ubistvo je izvršila njegova žena Brin Hartman.

Mediji su nakon tragedije objavili da se par posvađao posle večere u restoranu, nakon čega je Fil Hartman rekao supruzi da će se razvesti od nje. Kada je došao kući otišao je da spava u drugu sobu. Oko 3 ujutru, njegova supruga koja je bila pod dejstvom alkohola i kokaina ušla je u njegovu sobu s pištoljem i upucala ga. Ispalila je celi šaržer - upucala ga je između očiju, u grlo i grudi.

Hartmanova se potom odvezla do kuće prijatelja Rona Daglasa i priznala zločin. Pošto joj nije verovao, Ron je otišao u njenu kuću i zatekao beživotno telo glumca. Zvao je policiju, a tada se Brin zaključala u kupatilo i izvršila samoubistvo.

Policija Los Anđelesa je izjavila da je Brin kriva za Hartmanovu smrt i da je u pitanju slučaj ubistva i samoubistva, a Hartmanove kolege iz serije su mu posvetile epizodu "Bart the mother" u kojoj se on pojavljuje poslednji put.

Izvor: YouTube/take2markTV

Fanovi serije su u pretposlednjoj epizodi u kojoj je pozajmljivao glas svom junaku, nazvanoj "All singing all dancing", emitovanoj 4. janura 1998. godine, samo par meseci pre nego što će biti ubijen.

U epizodi koja nalikuje mjuziklu, svi junaci Simpsonovih pevaju i plešu dok ih kriminalac Snejk ne uzme za taoce i natera da prestanu. Dok ide odjavna špica, Snejk opali iz pištolja i poviče: "Rekao sam vam da prestanete, ozbiljan sam", a fanovi su primetili da se pucanj čuje baš u trenutku kada je na ekranu ime Fila Hartmana.

Izvor: YouTube/Simpsons Clips

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!